Villa Nautica

VILLA NAUTICA

Lozica 10, 20236 Mokošica, Dubrovnik – Croatia

Opće informacije
Ako želite provesti opuštajući odmor u blizini mora i tik do božanstvenog Dubrovnika, a opet van njegove vreve i gužve, probuditi se s pjevom ptica i slušati Ciklade tijekom dana te gledati najljepši zalazak sunca i uživati u mirnim noćima i zvjezdanom nebu, onda je Villa Nautica pravi izbor za Vas.

Vaš domaćin biti će komunikativna osoba koja tečno govori engleski, njemački, talijanski ili španjolski. Dočekat će Vas s dobrim vinom, kozjim sirom i ostalim domaćim specijalitetima.

Ukoliko to budete željeli, bit će Vam na raspolaganju tijekom cijelog boravka.

INFORMACIJE O VILLA NAUTICA

Interijer
Dizajn interijera je vrlo moderan, funkcionalan i opremljen prema visokim standardima: potpuno klimatiziran prostor, pokriven Wireless internetom i SAT TV-om. Na raspolaganju je i veliki bazen.

Parking i ostalo
Ispred kuće nalaze se garaža i parkiralište za 4 automobila.

U mogućnosti smo organizirati i najam jedrilice.

Smještaj
Villa Nautica se nalazi na 4000 m2 velikom posjedu, s kamenim vrtom, maslinikom, drvoredima naranče i limuna, borovom šumom i ostalim mediteranskim raslinjem. Villa se sastoji od 4 dvokrevetne spavaće sobe i 4 kupaone, prostrane kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, koji je opremljen sa 50” LCD-om i SAT TV-om. Na raspolaganju je i ljetna kuhinja na otvorenom s roštiljem na krovnoj terasi, a opremljena je drvenim stolom i udobnim stolicama, te može primiti i do 12 osoba.