Lucy’s View

Lopudska ulica 3, 20000 Dubrovnik

Opće informacije

Ovaj klimatizirani apartman u Dubrovniku ima besplatan WiFi i terasu. Objekt ima pogled na more i nalazi se 2,6 km od starog grada Dubrovnika – Pila.

Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. U kuhinji se nalazi perilica suđa. U ponudi je TV.

Ostali sadržaji u Lucy’s View uključuju terasu. Stari grad Dubrovnik udaljen je 2.9 km od Lucy’s Viewa, a uvala Lapad udaljena je 1.8 km. Zračna luka Dubrovnik udaljena je 18 km od objekta.

Jezici koje govorimo: hrvatski, engleski, njemački

Apartment Wow

Lopudska 3, 20000 Dubrovnik, Hrvatska

Opće informacije

Apartman Wow nalazi se u Dubrovniku, na 2,6 km od Vrata od Pila u starogradskoj jezgri, a nudi smještaj s opremom za kuhanje, besplatni WiFi i pogled na more.

Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Gostima ovog smještaja s opremom za kuhanje na raspolaganju su ručnici i posteljina. Vlastita kupaonica sadrži kadu.

Apartman Wow nalazi se na 2,9 km od Vrata od Ploča u starogradskoj jezgri Dubrovnika te 1,9 km od uvale Lapad. Zračna luka Dubrovnik udaljena je 18 km od objekta.

Apartment Holiday Home Olive Mill

Smokovjenac bb, 20207 Mlini, Hrvatska

Opće informacije
Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Klimatizirani apartman Traven nalazi se u mjestu Mlini, na 13 km od Dubrovnika, a nudi besplatni WiFi. Gostima su na raspolaganju terasa i plaža udaljena svega nekoliko koraka od objekta.

U potpunosti opremljena kuhinja sadrži štednjak, pećnicu, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, električno kuhalo i aparat za kavu. Smještaj ima TV sa satelitskim programima i kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom te perilicom rublja.

Apartman Traven nalazi se na 5,5 km od Cavtata te 8 km od Zračne luke Dubrovnik.