O NAŠOJ KOMPANIJI

Turistička agencija & Property management, obrt za usluge u turizmu i održavanje objekata, je obiteljska tvrtka specijalizirana za poslovanje nekretninama i pružanje usluga upravljanja i održavanja nekretnina na području grada Dubrovnika i šire okolice.

Osnovna djelatnost naše tvrtke je kompletno vođenje poslovanja u turističkoj djelatnosti iznajmljivanja nekretnina (kuća, vila, apartmana) u ime i za račun vlasnika koji nisu u mogućnosti ili ne žele ovu djelatnost obavljati sami.

Potreba za ovom vrstom usluge pojavila se unatrag nekoliko godina kao posljedica porasta kupoprodaje nekretnina u RH. Vlasnici su najčešće strani državljani ili državljani RH kojima je mjesto stalnog boravka izvan Dubrovnika, a koji žele iskoristiti ekonomski potencijal svoje nekretnine te je nude u turističke svrhe. Zbog toga im je potrebna kvalitetna usluga održavanja i iznajmljivanja njihove nekretnine, potreban im je netko tko će s njima ili umjesto njih preuzeti tu obavezu, savjesno i s pažnjom pravog domaćina. A tu nastupamo mi!

Gost i njegovo zadovoljstvo ukupnim boravkom kroz kompletnu uslugu od dočeka, pripremljenosti i čistoće objekta do ljubaznosti i susretljivosti domaćina, fokus su ove usluge koju nudimo s potpunom predanošću, jer zadovoljan gost donijet će zadovoljstvo i vlasniku nekretnine.

Upravo ta potrebna izvrsnost glavni je motiv i misija našeg postojanja, a povjerenom nekretninom upravljat ćemo s puno osjećaja, pouzdano i profesionalno.

NAŠA POSLOVNA FILOZOFIJA


Naši osnovni ciljevi:

  • razvijati izvrsnost svakog segmenta posla
  • osigurati vlasniku nekretnine osjećaj sigurnosti i pouzdanja
  • postizati odlične rezultate mjerljive ocjenama gostiju i zaradom
  • biti bolji od očekivanog
  • ostvariti dugogodišnju poslovnu suradnju

Uz pomoć svog tima i poslovnih partnera našim klijentima jamčimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu tako da se mogu u potpunosti opustiti dok su kilometrima udaljeni od svoje nekretnine.

Naša se poslovna filozofija temelji na visokim standardima poslovanja i pružanju vrhunske usluge.

U nadi buduće suradnje srdačno Vas pozdravljamo!

Turistička agencija & Property management,obrt za usluge u turizmu i održavanje objekata, vl. Carmen Nežić
Bana Tome Erdedija Bakaca 37, 10450 Jastrebarsko
OIB:‎88643405658

DUBROVNIK PROPERTY MANAGER TIM

Ocjena kojom će gost na kraju ocijeniti svoj boravak i Vašu nekretninu, reći će o nama i našoj usluzi puno više od bilo kakvih riječi.